Altijd inzicht: in één oogopslag alle informatie voorhanden
Voor een complete veiligheidsoplossing in crisissituaties

Uw toegang tot actuele informatie

TBTA staat voor Technisch Brandweer Teken- & Adviesbureau. Als specialist in het bedenken en ontwikkelen van informatie-oplossingen met betrekking tot bedrijfshulpverlening en gebouwenbeheer zijn wij sinds 1996 actief voor brandweerkorpsen, lokale, regionale en landelijke overheidsorganisaties als politiekorpsen, hulpverleningsdiensten, gezondheidsdiensten, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Brede ervaring en expertise

Naast jarenlange ervaring op het gebied van analoge en digitale aanvalsplannen, bereikbaarheids- en objectkaarten, beschikt TBTA ook over een uitgebreide expertise op het vlak van implementatie, gebruik en beheer van geografische informatiesystemen (GIS) binnen OO&V-organisaties.

Betrouwbaar en betrokken

TBTA weet door ruime ervaring wat brand-, incident- en rampenbestrijding inhoudt. En we staan ze met al onze praktische kennis en vaardigheden klaar om u te ondersteunen bij informatie-oplossingen omtrent bedrijfshulpverlening en gebouwenbeheer. In ons werk staan betrouwbaarheid en betrokkenheid altijd voorop!

Onze software wijst u de weg...

- Digitaal beschikbaar via verschillende systemen (MDT, laptop of tablet)
- Altijd actueel en toegankelijk
- Volledig en eenduidig
- Gebruikersvriendelijk
- Gemakkelijk in beheer
- Gebaseerd op geografische informatiesystemen (GIS)

Meer informatie?

TBTA staat u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op. Een afspraak of demonstratie verzorgen wij graag op uw locatie.


www.tbta.nl